БОБи директно

 Здравейте, приятели на английския футбол

 

"Боби Директно" е рубрика, която служи за задаване на въпроси, а не за дискусии и коментари. Преди да задавате въпроси, вижте това:

 

http://sport.novatv.bg/forum/topics/index/34/

 

Ще отговарям на 10 въпроса на ден. Освен това теми, чиито отговори могат да се намерят в рубриката "Анализи" ще бъдат пропускани.

 

мейлът за връзка е borislav.borisov@ntv.bg

Всеки въпрос, който ми е зададен ще бъде прочетен, но едва след като го одобря и отговоря ще се появява в тази рубрика. Който иска да дискутира някакви теми от английския футбол може да се регистрира във форума, където също има "Боби Директно".

Добавям и още нещо. Във форума има тема, в която мога да отговарям на ежедневни въпроси, свързани с програмата, мачовете и всичко останало. Тук ще казвам мнението си по теми, които ми направят впечатление и в никакъв случай няма да са много всеки ден, но задължително ще са футболни. Тук ще се говори за играта и то без обиди и провокации.

Надявал съм се, че няма да има нужда от рестрикции към потребителите, но трите години съществуване на сайта ме убедиха, че това е утопия. Жалко!

До този момент почти винаги съм публикувал критики и обиди към мен, за да не си помисли някой, че се крия. Смятам, че вече съм доказал, че мога да приема и подобни мнения. Сега обаче променям политиката на публикуване на подобни критики, освен ако не намирам нещо полезно в тях. И причината не е в мен, а в това, че подобен род мнения влияят негативно на сайта. Иначе продължавайте да ме критикувате! Може да сте сигурни, че ще прочета каквото сте написали и ще обърна внимание на мнението Ви без да съм задължен да се съгласявам с него. Същото важи и за позитивните текстове.

Всички въпроси ще бъдат публикувани след одобрениe!

въпроси и отговори добави въпрос
iwo iwanov 22.04.2015 | 12:24

Привет, Боби.

1. Участието на Евертън в Лига Европа попречи ли им да натрупат по-солиден актив  във Висшата лига?
2. Смяташ ли, че Дик Адвокаат ще запази елитния статут на Съндърланд и ще съумее да надгради в представянето през следващия сезон, за разлика от предшествениците си?
 

Боби Борисов 23.04.2015 | 11:31

1. За мен това беше техният основен проблем за сезона, защото ритъм четвъртък - неделя е кошмарен с тежкия формат на ВЛ. виж и какво се случи с Тотнъм!

2. Може би ще успее. но тепърва има много работа за вършене. 

Chelsea Do Bobi 22.04.2015 | 11:12

боби челси сигурен шампион след победата срещу ман юн   

Боби Борисов 23.04.2015 | 11:30

Да. Единственият начин да не станат е аз да напиша текст "защо Челси стана шампион" ... Обаче нямам време. smiley

liverpool 21.04.2015 | 21:02

г-н Борисов искам да ви попитам за вашето мнение относно какво се случва с Ливърпул след като нямаха загуба до 2015г изведнъж 3 ключови загуби от МЮ,Арсенал и за полуфинала  на FA и относно мнението ви за евентуално бих казал малко вероятно назначаване на Клоп ?

Боби Борисов 23.04.2015 | 11:26

За мен Ливърпул пострада от контузиите си. Мърсисайдци имат добър вариант на стартови 11, но при 4 човека с травми, вече нямат заместник. това беше принципен проблем и миналия сезон, а през този Роджърс не съумя д аго реши, макар че вкара много пари в тази идея. 

Данаил Манчестър Юнайтед и Астън Вила 21.04.2015 | 16:17

Какво мислиш за представянето на Манчестър Юнайтед до сега?Успя ли да стабилизира ван Гаал отбора?Ако Вила слечели ФА Къп и изпадне,ще има ли смяна на мениджъра и ще бъдат ли продадени най-добрите играчи на клуба?

Боби Борисов 23.04.2015 | 11:23

Интересно е, че Ван Гаал намери ритъм за този отбор, като вкара на терена футболисти, които в началото сякаш не влизаха в плановете му. Имам усещането, че първоначалните му идеи за ВЛ бяха различни от реалността, с която се сблъска. Поради това и той промени в движение нещата. 

В контекстта на подобна логика на мисленето, ми е страшно интересно пък да видя какви играчи ще привлече това лято. Вече има опита на ВЛ и знае какво му е необходимо. може и доста да ни изненада това лято. 

Fan of English footbal Стърлинг не подхожда на Английската Висша Лига 20.04.2015 | 21:05

Не разбирам защо Роджърс използва Стърлинг като той повече вреди, отколкото да помага на отбора. Той притежава бързина............ и НИЩО друго. Стърлинг е почти завършен футболист да играе в испанското първенство. Там ще стане велик играч, с много слава и пари, именно нещата, които той така силно желае да има. Не виждате ли как се хварля на земята при почти всяко единоборство. Смешен и най-вече жалък.

Боби Борисов 23.04.2015 | 11:22

Стърлинг за мен има страхотна индивидуална техника на скорост. 

Радо Челси другия сезон 20.04.2015 | 14:01

Боби, ясно е, че Челси става шампион и то напълно заслужено. Въпроса ми е следния - другия сезон и Юнайтед и Сити и Арсенал, а защо не и Ливърпул, ще са доста по-силни и обиграни....тогава какво трябва да промени Жозе през лятото в своя отбор както към играчи /купуване, продаване/, така и като стил на играта, за да може Челси да си дублира титлата? Питам, защото е ясно, че всички клубове вече ще са много по-подготвени към стила на този Челси, и към играта на Фабрегас, и към Коща и към всичко въобще. Затова и ще трябва някаква нотка на изненада, нотка на нещо различно иначе няма да се получат нещата отново.

Боби Борисов 23.04.2015 | 11:20

За мен жозе трябва да реши един важен въпрос - кой ще замени Джон Тери в бъдеще. Вероятно ще е Зума и португалецът започна да подготвя това решение още през тази кампания. Ако съумее да се справи с този проблем, ще му остане да намери вариант на Коста в атаката. Трябва да има напълно равностоен заместник. 

Само не бива да се забравя, че Реал ще атакува Еден Азар със сигурност. 

доста интересен ще  евъпроса и за Фабрегас. нека не забравяме, че той започна в големия футбол твърде рано и е нормално живота му на терена да свърши една или две години по-рано от обичайното. 
 

gonzalez 20.04.2015 | 13:05

Така като гледам половината от миналогодишните летни попълнения в Ливърпул ще са пътници и това лято,само че в противоположната посока. Балотели,Борини,Ламбърт,Манкийо.Едва ли и Ловрен,ще му се даде още една година да се докаже,но Коло Туре със сигурност> 

Боби Борисов 23.04.2015 | 11:19

име 20.04.2015 | 10:26

Футболът не само че не се е изнежнил, ами е закоравял и то съвсем в днешно време  Представете си прословутия слалом на Марадона в мача срещу Англия от 1986-а.. Ами сега още втория или третия човек ще го свали с брутално нарушение, костващо на Марадона счупен крак или скъсани връзки Твърде атлетичен стана футбола.. футболистите са като някакви лекоатлети, за които е по-важна физическата кондиция от техническите и тактически умения.. Като изключим Лео Меси, в топ първенствата рядко вече може да се видят индивидуални изпълнения, игра един на един... Сега поемаш топката и след секунди трябва вече да си я подал на съотборник - това ги учат вече от деца - колективизмът е над отделния талант. Дори бразилците вече не играят ''бразилски'' футбол.. Лично мен тази уеднаквеност на играта в различните точки на света леко ме дразни..

Боби Борисов 23.04.2015 | 11:16

Аз не съм много съгласен. Ако ползваме примера с Марадона, той и преди щеше да е свален с грубо нарушение, ако срещу него не играеха англичани, а примерно италианци. Просто агличаните действаха като джентълмени тогава. 

във футбола има една тенденция към момента, която се описва с определението "игра под натиск". Това е нещо, на което децата трябва да се научат още в ранните си години. Поемаш толката и трябва да можеш да реагираш веднага, защото биваш атакуван. 

Колко e едно плюс нула?
:) :( :D mad wink cool :P: angel aww baby :grin: :) blushing devil B-) ;( drool ermm excl fear geek hmm huh :DD
:mad: :mellow: :ohmy: :pinch: :?: :roll: :santa: :sheep: :shifty: :sick: :sweat: alien :tr: :? :w00 ;| :whistle logik :yawn :yes :zorro :shit: :thumbup :*
:afro: :hairy: :hyper: :brr: :arr: :zub: :thumb: :az:
:bag: :bn: :cv: g2 :bx: :nk :wall :lock
:levski: :chelsea cska manUn arsenal man_city liverpool novaSport_emot

Програма